Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Реферативна база даних (8)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Царук Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Царук Л. С. 
Еволюція поняття права на мирні зібрання в Україні [Електронний ресурс] / Л. С. Царук // Держава і право. Юридичні і політичні науки. - 2013. - Вип. 59. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dip_2013_59_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 110.42 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Бережнюк Н. А. 
Відкладання мінеральних речовин у м’ясі перепелів за дії підвищених доз вітамінів [Електронний ресурс] / Н. А. Бережнюк, Л. Л. Царук, Л. П. Чорнолата, Л. П. Здор // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 479.271 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Кулик Я. М. 
Щодо небезпеки використання трансгенної раундапостійкої сої в продуктах харчування людей [Електронний ресурс] / Я. М. Кулик, О. В. Хіміч, Ю. В. Обертюх, О. І. Скоромна, Т. В. Семко, Л. Л. Царук // Вісник проблем біології і медицини. - 2016. - Вип. 4(2). - С. 175-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vpbm_2016_4(2)__38
Попередній перегляд:   Завантажити - 144.586 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Бережнюк Н. А. 
Відкладання мінеральних речовин у печінці перепелів за дії підвищених доз вітамінів [Електронний ресурс] / Н. А. Бережнюк, Л. Л. Царук, Л. П. Чорнолата, Л. П. Здор // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 446.039 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Царук Л. Л. 
Вплив складу комбікорму на забезпеченість курчат-бройлерів мікроелементами [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук, Н. А. Бережнюк, Л. П. Чорнолата // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 1. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 455.82 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Царук Л. Л. 
Сучасний стан виробництва продукції птахівництва в Україні [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 1. - С. 159-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.554 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Царук Л. Л. 
Баланс мінеральних речовин у організмі курчат-бройлерів [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук, Н. А. Бережнюк, Л. П. Чорнолата // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 111-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 579.148 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Миколенко С. Ю. 
Вплив продуктів переробки амаранту і чіа на якість хліба [Електронний ресурс] / С. Ю. Миколенко, Л. Ю. Царук, Ю. О. Чурсінов // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 5. - С. 145-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_5_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 390.512 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Царук Л. Л. 
Продуктивність і забійні показники курчат-бройлерів за дії фітобіотика [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук, Н. А. Бережнюк // Аграрна наука та харчові технології. - 2019. - Вип. 1. - С. 74-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2019_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 475.567 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Бережнюк Н. А. 
Обмін калію у свиней за використання у раціонах біологічно активних добавок [Електронний ресурс] / Н. А. Бережнюк, Л. Л. Царук, Л. П. Чорнолата // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 2. - С. 14-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 478.518 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Царук Л. Л. 
Використання пробіотика Лактісан в годівлі курчат-бройлерів [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук // Аграрна наука та харчові технології. - 2019. - Вип. 2. - С. 70-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2019_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 389.68 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Царук Л. О. 
Перспективи розвитку рекреаційно-туристичної діяльності на території міста Іллічівськ і його околицях [Електронний ресурс] / Л. О. Царук // Науковий вісник Чернівецького університету. Географія. - 2010. - Вип. 519-520. - С. 163-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchnu_2010_519-520_44
Попередній перегляд:   Завантажити - 295.973 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Царук Л. Л. 
Продуктивність та забійні показники свиней за дії пробіотичного препарату [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2022. - № 1. - С. 114-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2022_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 412.782 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського