Пошуковий запит: (<.>A=Царук Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Царук Л. С. Еволюція поняття права на мирні зібрання в Україні [Електронний ресурс] / Л. С. Царук // Держава і право. Юридичні і політичні науки. - 2013. - Вип. 59. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dip_2013_59_19
|
2. |
Бережнюк Н. А. Відкладання мінеральних речовин у м’ясі перепелів за дії підвищених доз вітамінів [Електронний ресурс] / Н. А. Бережнюк, Л. Л. Царук, Л. П. Чорнолата, Л. П. Здор // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_4
|
3. |
Кулик Я. М. Щодо небезпеки використання трансгенної раундапостійкої сої в продуктах харчування людей [Електронний ресурс] / Я. М. Кулик, О. В. Хіміч, Ю. В. Обертюх, О. І. Скоромна, Т. В. Семко, Л. Л. Царук // Вісник проблем біології і медицини. - 2016. - Вип. 4(2). - С. 175-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vpbm_2016_4(2)__38
|
4. |
Бережнюк Н. А. Відкладання мінеральних речовин у печінці перепелів за дії підвищених доз вітамінів [Електронний ресурс] / Н. А. Бережнюк, Л. Л. Царук, Л. П. Чорнолата, Л. П. Здор // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_4
|
5. |
Царук Л. Л. Вплив складу комбікорму на забезпеченість курчат-бройлерів мікроелементами [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук, Н. А. Бережнюк, Л. П. Чорнолата // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 1. - С. 97-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_1_16
|
6. |
Царук Л. Л. Сучасний стан виробництва продукції птахівництва в Україні [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 1. - С. 159-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_1_24
|
7. |
Царук Л. Л. Баланс мінеральних речовин у організмі курчат-бройлерів [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук, Н. А. Бережнюк, Л. П. Чорнолата // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 111-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_17
|
8. |
Миколенко С. Ю. Вплив продуктів переробки амаранту і чіа на якість хліба [Електронний ресурс] / С. Ю. Миколенко, Л. Ю. Царук, Ю. О. Чурсінов // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 5. - С. 145-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_5_21
|
9. |
Царук Л. Л. Продуктивність і забійні показники курчат-бройлерів за дії фітобіотика [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук, Н. А. Бережнюк // Аграрна наука та харчові технології. - 2019. - Вип. 1. - С. 74-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2019_1_10
|
10. |
Бережнюк Н. А. Обмін калію у свиней за використання у раціонах біологічно активних добавок [Електронний ресурс] / Н. А. Бережнюк, Л. Л. Царук, Л. П. Чорнолата // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 2. - С. 14-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_2_4
|
11. |
Царук Л. Л. Використання пробіотика Лактісан в годівлі курчат-бройлерів [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук // Аграрна наука та харчові технології. - 2019. - Вип. 2. - С. 70-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2019_2_9
|
12. |
Царук Л. О. Перспективи розвитку рекреаційно-туристичної діяльності на території міста Іллічівськ і його околицях [Електронний ресурс] / Л. О. Царук // Науковий вісник Чернівецького університету. Географія. - 2010. - Вип. 519-520. - С. 163-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchnu_2010_519-520_44
|
13. |
Царук Л. Л. Продуктивність та забійні показники свиней за дії пробіотичного препарату [Електронний ресурс] / Л. Л. Царук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2022. - № 1. - С. 114-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2022_1_13
|